Wermlandias Jon ”Charlie”

Stort Grattis till Madde och Charlie som nu tagit det sista femtonde diplomet i Nosework1 och nu får fortsätta i Nw 2 i alla momenten. Ni är så duktiga och vi önskar er lycka till i fortsättningen!

Vi är dåliga att uppdatera men kan ju även berätta att jag själv tävlade i TSM 2 med Welma och det var vår tredje tävling i denna klass. Welma tog 7 av 8 gömmor och det var sista djupa gömman vi missade så väldigt nära diplom… men är svårt i denna klass då det blir större sökområden och 2 gömmor,kan även vara djup gömma som de inte kommer åt. Det var den vi missade då hon markerade för långt ifrån men i doftmolnet och när tävlingsnerverna slår på är det lätt att vara för snabb och inte låta hunden jobba klart.

Tävlade även i TEM 1 behållare i Söndags då vi inte är klara i de enskilda momenten i klass 1 och då gick det bättre för där klarade hon alla behållarsöken och det blev ett diplom! Detta blev det tredje diplomet så nu får vi börja tävla behållare i TEM 2.

Extra kul var att Anita och Myra följde med och de gjorde sin första tävling i TEM 1 behållare och var också väldigt nära men blev en felmarkering i kartongen bredvid på ett sök så det var synd men 3 av 4 moment är riktigt bra då de inte tävlat förut.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *